1 januari 2017

Nieuwsbrief Oktober 2016

Beter laat dan nooit schrijven we nu de nieuwsbrief. We zijn al weer volop in voorbereiding voor het jaar 2017. We gaan dan weer met plezier naar Gambia. We verwijzen je graag naar onze facebooksite waar nog veel meer nieuws te zien is, je kunt erop komen via de de bladzijde links, klik op de bovenste link......

 

Bassory en Kitty

We hebben op beide scholen meubels gebracht, ze zijn gemaakt door een lokale smid en timmerman, beiden zijn eerder ondersteunt door ons om een bedrijfje op te zetten.

Door een waterproject op het Heerebeeck college in Best konden we dit realiseren. We kregen ook 60 tafels die we verstuurd hebben.

Via Samen verder konden we in samenwerking met Lamin Tambedou nieuwe toiletten bouwen.

Hulpgoederen

Elk jaar sturen wij met Marcoen Ooms de hulpgoederen naar Gambia, we brengen het naar families die het erg goed kunnen gebruiken.

Van atletiekvereniging Eindhoven krijgen we maandelijks sportschoenen en sportkleding,van Lieke haar moeder kregen we alle kleren, tante Tiny bracht weer 2 busjes vol kinderkleding. 

Sigi gaf van haar kledingproject een aantal dozen. De gevonden voorwerpen van het Heerbeeck college zijn bij jongeren in trek. Voetbalvereniging Oirschot Vooruit kwam met voetbalkleding en voetballen.

Heel veel vrienden en familie brachten spullen, waarvoor allen hartelijk dank.

Alagie

Dit is Alagie , blij met zijn rolstoel, hij is ook een van de vele kinderen die door ons gesponsord worden om naar school te gaan, hij zit op het reguliere onderwijs....

 

Dank je wel alle trouwe sponsors.

Memorial Remco.

Samen met al de vrienden van Remco hebben we in Gambia bij THE blue house een memorial gehouden. 

Het was een eerbetoon met heel veel mooie woorden, gebed, een traan, veel lachen. Zo zou Remco het gewild hebben. 

We gaan door met het schoendozenproject, dit zal altijd Remco's project blijven.

Voor altijd in ons hart..........

Galadiner bij Hof van Solms

Zie hier de voorbereiding voor het galadiner van 9 april j.l.

Adu leerde ons 2 typische gambiadrankjes maken, ginger en wojong.

Alle gasten genoten ervan, de avond was wederom een succes, met een spetterend optreden van Dé Bigbang en de 2 nonnetjes.

We waren in de zevende hemel.

Het volgende gala is al gepland, 13 mei 2017, je bent van harte uitgenodigd.